Ons verhaal

EVVI Media heet vanaf nu Collaberal. 

Afgelopen jaren stond EVVI Media bekend als een Nederlands YouTube Netwerk. We hebben onder andere samengewerkt met Cocoo and Curls en Kenrick's Life. Beide succesvolle Youtube Creators die nog dagelijks hun passies en leven online delen.

Ons netwerk was erg goed in het opzetten van YouTube kanalen en delen van kennis middels online sessies voor meer succes op YouTube. In totaal hebben we het laaste jaar meer dan 300 aanmeldingen ontvangen en telde het netwerk ongeveer 25 actieve creators. Na drie jaar werd het voor ons tijd voor een nieuwe uitdaging!

Met onze jarenlange ervaring op gebied van YouTube zien wij dat niet alleen content-creators, maar ook merken en bedrijven steeds meer behoefte hebben aan 1-op-1 coaching voor hun online video marketing. 

 
Wij geloven dat elk succesvol bedrijf eerst online succesvol moet zijn
— Christian Hoyer

Missie

Collaberal wil de video content-marketing industrie voor bedrijven veranderen door meer personalisatie aan de content strategie toe te voegen. We willen dat content authentieker, toegankelijker en waardevoller wordt voor het publiek en past bij de identiteit en cultuur van de organisatie.

Visie

Bedrijven laten kansen liggen door online niet actief te zijn op hun social media of hun website te verwaarlozen. 

In feite heeft de transitie van traditionele media naar nieuwe media, zoals; email social-media en apps, al bewezen dat je online je doelgroep bereikt, online trouwe volgers ontwikkelt en online je bedrijf naar nieuwe hoogte kunt tillen. 

Collaberal gelooft in een toekomst waarbij de content die online verspreid wordt meer nadruk zal leggen op video en persoonlijker en toegankelijker word.

YouTube heeft laten zien, door de laagdrempeligheid van content-creators, dat succes komt door authenticiteit, waarde en loyaliteit aan je volgers. Deze vorm van persoonlijke content-creatie willen wij doorzetten binnen jouw online videostrategie.

Elk succesvol bedrijf moet eerst een succesvol online bedrijf zijn en Collaberal wil tijdens de geboorte van deze bewustwording bij traditionele bedrijven centraal staan als expert voor hun online succes.

Wil je weten hoe we dit samen met jou gaan bereiken? Bekijk dan onze marketing diensten!