Een totaalpakket voor ondernemers!

 

Video Strategie

Campagne
Strategie & Tactiek

Eén video campagne kan bestaan uit meerdere video's en meerdere video's kunnen beter verdeeld worden in verschillende campagnes. We denken de strategie voor u uit en leveren een kant en klaar plan wat direct inzetbaar is voor uw online marketing verantwoordelijken.

 

Inbegrepen:

 • Doel -Doelgroep en Strategie definiëren
 • Customer Journey uitwerken
 • Video concepten uitwerken
 • Communictiekanalen bepalen
 • Custom traceerbare URL links per campagne
 • Keyword lijsten maken per campagne

  Video Adverteren

  Google Adwords / YouTube Ads
  Implementatie & Management

  Op papier heb je geweldige ideeën maar je hebt niet de tijd of kennis om deze te verwerken binnen je online marketing tool zoals Google Adwords. Geen zorgen, wij zijn gecertificeerd Google Experts en nemen graag je zorgen weg.
   

   

  Inbegrepen:

  • Google Adwords strategie
  • Campagne implementatie
  • Ad Groups aanmaken
  • Keyword lijsten opstellen
  • Campagne optimalisatie

  Marketing Analyse

  Google Analytics
  Analyse & Rapportage

  Succes kan altijd beter. Wij blijven je maandelijks op de hoogte houden van de ontwikkelingen en evalueren samen een uitgebreide analyse. We sturen bij waar nodig en monitoren het proces gaandeweg om resultaten te optimaliseren.
   

   

  Inbegrepen:

  • Prestatierapport (KPI's)
  • Evaluatierapport
  • Monitoren en bijwerken
   

  1499693539238.png

  Waarom Video Marketing?

  Videomarketing is de toekomst! Een goede video maken die je doelgroep interesseert is niet makkelijk maar wel helaas wel essentieel. Er komt vaak veel kijken bij het maken van video's en het is ook nog eens tijdrovend. Binnen het ondernememerschap is met de komst van social media veel veranderd. Ondernemen wordt steeds persoonlijker. Vandaag de dag draait het allemaal om een relatatie bouwen en onderhouden met je doelgroep. Een effectieve videostrategie helpt je precies om dat te bereiken.

  Video's gericht op de Customer Journey

  Ook wel het klant-koop proces genoemd. Dit is het pad dat uw klanten aflopen tot ze klant van u worden en blijven. Met verschillende typen videos kunnen we tot de klant spreken tijdens verschillende fases van het koop-proces. Zo kunnen we bijvoorbeeld video's campagnes bedenken voor de Awareness fase zoals een interview, of een product demo video om twijfels weg te nemen tijdens de Consideration fase. 

  Video's gericht op vertrouwen

  Binnen de internetmarketing wereld wordt er veel gesproken over de "vertrouwensfunnel" bij online ondernemen. Dit betekent dat er naast naamsbekendheid ook gestuurd wordt op het bouwen van vertrouwen tussen jou en je potentiele klant. Middels video kun je vertrouwen wekken in jou als persoon maar ook in je producten of diensten. Er bestaan verschillende typen video's die elk in staat zijn om een connectie te maken met jouw doelgroep. Hoe meer vertrouwen je bezoekers krijgen in je dienst of product, des te groter de kans op conversie. Dit is tevens de kracht van social-media en waarom vloggen zo populair is geworden.

  Voorbeeld Video's

  Brum Design & Businesscardprinting.nl

  Type video: Customer Testimonial

  Sterker Personal Training Zoetermeer

  Type video: Interview / Documentaire


  Video Productie nodig?

  Dat is geen probleem! In samenwerking met curthoyer.nl als proffesionele videograaf voor bedrijven, kunnen een compleet pakket aanbieden. Van bedrijfsvideo's, promotie video's tot social content, wij kunnen je helpen bij het produceren van proffesionele content voor je website en social-media!