DSC06995.jpg
 

Specialist in online marketing!

Ondernemers stoeien met de juiste aanpak voor hun online marketing. Ze vinden het te duur, het kost teveel tijd of weten überhaupt niet waar ze moeten beginnen. 'Wat wil ik bijv. met social media?' De noodzaak om te investeren in online marketing wordt steeds groter en om je heen zie je veel ondernemers die succesvol zijn in hun online marketing en social media. 

Als u een ondernemer bent in de regio Zoetermeer, Den Haag, Delft, Leiden, Rijswijk, Gouda of Rotterdam, dan helpen wij u graag bij het behalen van uw online succes.

diensten

 

SEO / SEA Optimalisatie

Dit zijn bekende termen in de online wereld en het heeft allemaal te maken met de vindbaarheid via zoekmachines. Wij nemen uw website onder handen met een kritisch advies, ontwerpen landingspagina's en zetten effectieve advertenties uit op Google Ads.

Video
Marketing

Video marketing begint met een goede strategie! Niet zomaar een promotie of bedrijfsvideo online zetten maar bedenk goed het doel van elke video. Wij kunnen helpen bij het opzetten van video campagnes, maken van de advertenties en het analyseren van het effect van je campagne. Daarbij verzorgen wij ook de video productie met onze partner Curt Hoyer.
 

Social Media Marketing

Samen brainstormen over de juiste aanpak, samen doelen stellen en het bedenken van een effectieve strategie voor je Social Media campagnes. Daarnaast kunnen wij ook voor u het stuk Social Media Management uit handen nemen met onze partner van Crave Collective. Kortom geen zorgen meer over je Social Media.

Case Study

Shane weet niks van website beheer en of online marketing. Wat hij wel weet is dat een goede website, zijn online presentatie en  online marketing op orde moeten zijn.

Wat hebben wij voor Sterker PT gedaan?

  • Uitgebreide doelgroep analyse
  • Website makeover met nieuwe huisstijl.
  • Geoptimaliseerde landingspagina ingesteld
  • Website SEO optimalisatie
  • Content strategie voor online media
  • Video strategie voor de customer journey
  • Google Ads strategie voor lead conversie

Het resultaat

  • Eerste plaats in de organische zoekresultaten op Google
  • Conversie in nieuwe proefles aanmeldingen
  • De video's op de website worden bij bijna elk bezoek bekeken!
Schermafbeelding 2018-09-08 om 21.19.39.png
Mijn aantal bezoekers op de website is verdrievoudigt en mijn SEO is dusdanig geoptimaliseerd dat mijn aanstroom met potentiele klanten constant is geworden!
— Shane Hoffmann

Partners

 
 

Heb je een vraag?

Vul uw gegevens hieronder in!

 
Naam *
Naam
Typ hieronder uw vraag aan ons.

C O L L Λ B Ξ R Λ L

Zoetermeer
KvK nummer: 58414282